KDYBY PES NESR..

24. července 2017 v 20:46 | Felix |  AGRONEMO.CZ
...tak by doběhl dál! Snažil se mi "vtlouct" do hlavy strýc vyždycky, když se okolo mě děl nějaký průšvih a já použil k obhajobě podmiňovací způsob ve snaze nastavší situaci ospravedlnit vším možným, co se stalo okolo této události. Když na to vzpomínám s odstupem, říkám si, ještěže jsem tehdy nevěděl nic o tzv. efektu motýlích křídel, to by mě asi železná strýcova ruka smetla s povrchu zemského. Nevinný

Když se nad těmi událostmi dávno uplynulými zamyslím v kontextu dnešních dní, tak musím říct, že teda přestože na toaletu jsem chodit nepřestal ani já, ani moji kolegové, tak se nám od začátku letošní sezóny povedlo doběhnout "sakra dál". Úžasný

Když pominu to nepřetřité kopřivové mámení a laboratorní kouzla, tak si konečně i milovníci farmářských produktů přijdou na své. Ovoce, zeleniny a mléčných výrobků je všude docela dost. Tak co s tím? A nám se povedl další majstrštyk v řadě. A tak si spokojení zákazníci pochvalují, že na zavolání jim můžeme připravit a i doručit, ehm, tak zvané živočišné produkty dle výběru (P.S. vše je na www.agronemo.cz) a to jich příští sezónu přibude ještě o málo víc... Mrkající

Nikdy bych ale nevěřil, jak se budou někteří zákazníci doslova "bát" ochutnat třeba pečenou křepelku při prezentaci. A přitom, když ji pěkně naducáte nádivkou (kopřivovou, samozřejmě) zpředu i zezadu, tak je to tak nádherňoučká boubelka, že máte chuť ji ani nekousat, prostě jen polknout. No, ano, jím prostě s oblibou nejen zelené, ale i masové dobroty. S vyplazeným jazykem

V každém případě, brzičko pro vás připravuju ještě jeden web, kde najdete pravý opak - tedy všechny ty dobroty zelené. Třeba mě ta práce na této projektové kapitole ovlivní takovým způsobem, že změním svůj život? No, to by mě šéf asi hnal! Mlčící

Váš Felix


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Ruža z Moravy Ruža z Moravy | E-mail | Web | 24. července 2017 v 21:56 | Reagovat

Dobrý způsob, jak na blogu propagovat výrobky. Formou článku je to přijatelnější. Křepelky by mi bylo líto, zrovna jako holoubátka. Nádivku ale máme všichni rádi. Děláme podle babičky-Maďarky- vaječnou. Rozšlehat vejce, přidat nasekanou cibuli, podrcený česnek, sůl, pepř, nasekanou pažitku a zelenou petrželku, zahustit strouhankou maletou ze sucharů jen tak do polohusta a dát buď péci nebo ve vývaru vařit v potravinářském pytlíku propíchaném místy jehlou. Já jsem do té  nádivky dala kousky kuřecího masa a čtverečky šunky- jen tak pro chuť nebo pro vzhled. Naši to jí samotné nebo se zeleninovým salátem či okurkou. I na studeno případně. :-)

2 Kitty Kitty | Web | 24. července 2017 v 22:34 | Reagovat

Tvůj šéf Pavel, jak ho trochu znám (tímto ho zdravím) nezjančí. Přidá ti práce a pokud nezezelenáš přímo, promítne se tvůj nový web do toho webu. Něco zelenýho ještě k tvýmu povídání snesu. Vedle těch hnědých ehm produktů matičky Země :-D

3 Kitty Kitty | Web | 24. července 2017 v 22:36 | Reagovat

[2]: ... nový "NÁPAD" do toho webu. Chybka se vloudila 8-O

4 Felix Felix | E-mail | Web | 26. července 2017 v 7:47 | Reagovat

[1]: Teda, ten recept na vaječnou nádivku mi po ránu zvedla frekvenci výměšků slinných a žaludečních šťáv a musel jsem si ihned obstarat instantní snídani. Fakt ta nádivka zní dobře a hned při další příležitosti to s přítelkyní splichtíme ;) Dík za tip!

5 Felix Felix | E-mail | Web | 26. července 2017 v 7:50 | Reagovat

[2]: :D Kitty má milá, uhodila jsi hřebíček na hlavičku! Je vidět, že už jsi skoro náš dlouholetý zaměstnanec :D :D :D Šéfovi pozdrav vyřídím a s tím zezelenáním si snad poradím! Díky za podporu. A propos - pořád nevím, do jakého krámku chodíš nakupovat, abychom mohli panu vedoucímu poslat nabídku ;)

6 Felix Felix | E-mail | Web | 26. července 2017 v 7:51 | Reagovat

[3]: pochopil... ehm, taky tam mívám nedostatky ;)

7 Mirka Mirka | E-mail | 30. července 2017 v 12:09 | Reagovat

Přeji úspěch všem zůčastněným na výrobě potravinového řetězce. Je to mravenčí práce a oběti za každého počasí. Klobouk dolů. Kéž se najde hodně těch co to dokoží ohodnotit a hlavně ochutnat, či baštit pravidelně. Méně je v případě kvality více.

8 Felix Felix | E-mail | Web | 30. července 2017 v 14:42 | Reagovat

[7]: Děkujeme za podporu, jsme rádi, že se k nám zákazníci vracejí a pokaždé sáhnou krom toho na co jsou zvyklí i po nějaké té naší novince. :) 8-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama